Pomozte Martinovi zdolat každou překážku

09. října 2019

Vybráno: 66 989 Kč z 279 936 Kč (23,93 %)

Na projekt přispělo 84 dárců


Život je překážková dráha a málokdo překonal tolik překážek jako Martin. V roce 2006 se po pádu ze stromu stal tetraplegikem, ale zastavit se nenechal. Žije sám, pracuje, a dokonce založil neziskovku pomáhající lidem, před které postavil život podobnou výzvu jako před něho samého.

Organizace života s postižením však stojí hodně sil a Martin sám by nyní potřeboval trošku dobít baterky. Nerad se staví do pozice, kdy žádá o pomoc ostatní, ale my cítíme, že nyní je pomoc na místě. Martinův dosluhující invalidní vozík má už jen omezené možnosti pohybu v terénu. Na nový, který by mu umožnil vyrazit načerpat sílu do přírody, kvůli pravidlům financování a podpory nedosáhne.

Nový vozík Permobil, v modifikaci vhodné pro Martina, stojí  279 936,- Kč, tj. 6^7, což je také částka, které bychom rádi dosáhli v rámci této sbírky. V případě, že by se vybralo víc, budou finance nad tuto částku použity na osobní asistenci, kterou by takto postižení lidé potřebovali téměř 24 hodin denně. Vzhledem k omezeným financím si ji však bohužel mohou dovolit jen omezeně.